Dakkapeltarief.nl

Vergelijk hier de kosten van dakkapellen in uw regio

Overige opties voor uw dakkapel

Naast het laten plaatsen van een dakkapel, kunt u bij de meeste dakkapelspecialisten kiezen voor een aantal extra opties.

Zonwering
Zonwering is meestal te verkrijgen in verschillende soorten.

 • Screens
  Een screen valt verticaal voor het raam en heeft geen uitstekende delen. Hierdoor zijn screens zijn onopvallend. Screens zijn erg voordelig voor windgevoelige plaatsen. Een bijkomend voordeel van screens is dat zij een deel van het licht doorlaten, waardoor u uitzicht heeft naar buiten.
 • Rolluiken
  Rolluiken geven bescherming tegen warmte, kou, zonlicht, insecten en geluid. Een voordeel van rolluiken is dat ze in vele typen en kleuren mogelijk zijn. Zo kunt u ze aanpassen aan uw eigen voorkeuren.

Ventilatieroosters
Door ventilatieroosters in uw dakkapel te laten plaatsen, wordt uw ruimte voorzien van een permanente luchtcirculatie. Doordat u geen ramen open hoeft te zetten, kunt u ook bij slecht weer of bij afwezigheid de betreffende ruimte ventileren.

Raamhorren
U kunt er voor kiezen raamhorren te laten plaatsen, ter preventie van het binnenkomen van insecten.

 • Inzethor
  Inzethorren kunnen geplaatst worden voor elk draai/kiepraam. Deze horren hebben als voordeel dat er niks op of in het kozijn gemonteerd hoeft te worden. De hor kan blijven zitten wanneer u het raam opent of sluit.
 • Scharnierende hor
  Heeft u naar buiten draaiende ramen, dan biedt een scharnierende hor uitkomst. U hoeft deze hor niet uit het raam te halen wanneer u het raam open zet.

Raamdecoratie
Enkele dakkapelspecialisten leveren ook raamdecoratie, zoals jaloezie├źn, gordijnen of rolgordijnen.